Περιγραφή
Τα βλαστάρια κόκκινου ραπανιού είναι θρεπτικά φυτά με έντονη πιπεράτη γεύση. Είναι πλούσια σε βιταμίνες C και K, καθώς και σε αντιοξειδωτικά, προσφέροντας ενισχυμένη ανοσοποιητική υποστήριξη και προστασία των κυττάρων.
Στη γαστρονομία, τα βλαστάρια κόκκινου ραπανιού προσθέτουν ζωντάνια και ένταση σε σαλάτες, σάντουιτς και wrap, ενώ είναι εξαιρετικά και ως γαρνιτούρα σε σούπες και πιάτα με βάση τα αυγά ή το κρέας. Η έντονη γεύση τους ενισχύει τη γεύση των πιάτων, ενώ η θρεπτική τους αξία ενσωματώνει επιπλέον υγιεινές επιλογές στη διατροφή σας.